XIAOMI 12 PRO este dintre cele mai echilibrate telefoane din domeniul smartphone-urilor cu un preț inferior prețului celor mai bune dispozitive oferite de Apple, Oppo și Samsung. Acesta combină design rafinat, ecran lucios și putere extraordinară. Îi lipsește zoomul bun al camerei, acesta fiind singurul minus real al telefonului extraordinar.

Avantajele sale principale sunt următoarele:

·       Acoperire rafinată, elegantă, rezistentă la amprente 

·       Încărcare cu cablu incredibil de rapidă

·       Calitate briliantă a imaginilor de pe ecran 

Poziția XIAOMI 12 PRO DUAL SIM 256GB 8GB RAM pe piața.

Producătorul chinezesc a intrat curagios în 2021 în clasamentul telefoanelor de clasă superioară și chiar a început să concureze cu Apple. Acesta a pășit pe un teren nou prin tehnologia sa – a lansat primul smartphone disponibil în rețeaua comercială, care se încarcă la 120 W, Xiaomi 11T Pro și telefon cu senzor de cameră de aproape 1 inch, Mi 11 Ultra.

Prețul telefonului XIAOMI 12 PRO DUAL SIM este foarte avantajos, ținând cont de funcțiile sale incredibile – de exemplu încărcarea sa rapidă la 120W, care permite încărcarea completă a telefonului în mai puțin de 20 de minute.

Mai multe detalii despre noul produs al companiei chineze. 

Desigur, acesta este cel mai nou telefon de clasă superioară al companiei din seria Xiaomi 12. Acesta este disponibil în 4 culori – negru, albastru, verde și roz. Fiecare prezintă un aspect incredibil. XIAOMI 12 PRO de asemenea se bucură unei acoperiri mat catifelate foarte rezistentă la amprente.

Smartphone-ul combină ecran briliant de 6,73 inch de notă A+ cu tehnologia LTPO AMOLED Samsung și o rezoluție excelentă WQHD+. Rezoluția 1440 x 3200, 522ppi asigură  text și imagini contraste și clare. Rata de reîmprospătare a ecranului ajunge 120 Hz, tehnologia LTPO permițând modificarea dinamică a ratei de împrospătare, ajungând  1 Hz, când ecranul este static. Aceasta ajută la economisirea duratei de viață a bateriei. Sunt prezente mai multe modalități de setare a culorilor, inclusiv regimul de citire. Acesta modifică echilibrul de culori, dar nu reduce totul la monocrom, astfel nefiind perfect pentru perioade prelungite de citire a cărților electronice.

Merită menționate și cele patru difuzoare cu setare Harman Kardon și Dolby Atmos. Da, telefonul acesta este cu sunet expansiv, chiar dacă este învins de campionul difuzoarelor– iPhone 13 Pro Max oferit de Apple.

Chipstul Snapdragon 8 Gen 1 cu care este dotat este combinat cu până la 12 GB LPDDR5 RAM. Cu toate că nu este disponibil slot de card SD, este prezent slot pentru două carduri SIM.

Care este conduita camerelor ?

Setarea camerei este perfectă, incluzând trei 50MP camere de spate și 32MP f/2.45 camere selfie.  Selfie-urile cu siguranță sunt destul de bune pentru a le împărtăși fără rușină.

Rezoluția camerei principale este de 50 MP + 50MP + 50MP. Aceasta este excelentă, sistemul funcționând excelent de fapt în ansamblul său. Software-ul inteligent ajută la obținerea unor rezultate bune fezabile și a unui echilibru de culori constant. La aceasta ajută și blitzul incorporat Dual LED.

Baterie - ce este specific la ea ?

Deși capacitatea sa de 4600 mAh nu este enormă, aceasta fiind optimizată, rezistând o zi întreagă cu putere restantă între 10-20 procente.

Mai impresionant în cea ce privește viața bateriei smartphone-ului, cum am spus deja, este viteza sa de încărcare. Dacă este conectat doar pentru 18 minute, cu alimentare de 120 W - cea mai rapidă comparativ cu orice telefon în momentul de față. Faptul că XIAOMI 12 PRO DUAL SIM 256GB 8GB RAM este dotat și cu încărcare fără cablu 50W, este doar un bonus la mixul întreg de specificații ale smartphone-ului.

În sfârșit trebuie remarcat faptul că acesta este dintre cele mai bune telefoane cu Android și încă un flagman Xiaomi. Acesta este realizat cu precizie, incluzând ecran AMOLED extraordinar, chipset de o clasă superioară, oferind o încărcare foarte rapidă și blaster IR util.