Meniul
Cosul de cumparaturi

Căști


Datorită cârligelor flexible și moi pentru urechi, căștile Bluetooth sport Blackview Airbuds 10 sunt confortabile și rămân în urechi în timpul exercițiilor intense.Designul cu deschidere la ureche protejează căștile de contactul cu canalul auditiv, permițându-vă în același timp să auziți sunetele di..
209Lei 229Lei
Blackview AirBuds 6 - Căști wireless confortabile și de calitateBlackview AirBuds 6 sunt căști wireless cu un design inovator și confortabil, create pentru a oferi ore lungi de audiție fără oboseală. Caracteristicile lor tehnice și designul le fac potrivite pentru persoanele active și sportive. Iată..
206Lei 226Lei
Caracteristici principale:Consum extrem de scăzut de energie. Cu sistemul său eficient de gestionare a alimentării, căștile optimizează utilizarea bateriei, oferindu-vă mai mult timp de redare.Control tactil sensibil. Acest tip de control permite o manipulare ușoară și precisă a căștilor.Design eleg..
163Lei
Consum extrem de scăzut de energieDouă microfoaneCaracteristici principale:Versiune Bluetooth: v5.3Distanța de acoperire Bluetooth: 10 metriBaterie: 450mAhTimp de convorbiri: Aproximativ 4 oreTimp pentru redarea muzicii: Aproximativ 4,5 oreTimp de încărcare: Aproximativ 1,5 orePort de încărcare: Tip..
199Lei
iMiki T12 sunt căști cu o durată de redare extrem de lungă, un afișaj digital pe capacul de încărcare, tehnologie EQsmart și microfoane cu anulare avansată a zgomotului ambiental (ENC). Iată caracteristicile principale:Caracteristici principale:Dimensiuni ale ambalajului: 9 x 4 x 9 cmDurata bateriei..
125Lei
Căștile Bluetooth Imiki T13 dispun de un driver dinamic de 8 mm, care oferă o calitate impresionantă a sunetului și o experiență audio bogată.Durata impresionantă a bateriei asigură până la 20 de ore de redare cu ajutorul carcasei de încărcare.Caracteristici:Versiune Bluetooth: 5.3. Această versiune..
117Lei
Ulefone Buds sunt căști wireless moderne cu control tactil și o baterie durabilă.Funcțiile de control tactil ale căștilor includ multiple opțiuni precum schimbarea melodiei, răspuns la apeluri, precum și ajustarea volumului.Căștile asigură o experiență maximă, indiferent dacă asculți muzică sau faci..
115Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)