Meniul
Cosul de cumparaturi

ILIFE

 CARACTERISTICI GENERALEProdusul este disponibil cu moduri alternative de curățare, pe care le puteți controla cu ajutorul unei telecomenzi fizice.Control inteligent prin aplicațieCurățare în zone la comandăZonă "To-go" - fără mopCartografiere pe mai multe etajeAmplificare automată a zonei pers..
1.650Lei
ILIFE A11 este un robot aspirator de înaltă clasă, oferind caracteristici și funcționalități impresionante.Descriere:Aspirare puternică de 4000Pa: Alimentat de un motor fără perii NIDEC avansat, A11 oferă o aspirare incredibilă de până la 4000Pa, cu 4 niveluri reglabile de putere pentru colectarea o..
1.777Lei
DESCRIERE:Aspiratorul wireless inovator ILIFE H70 este ușor și ușor de manevrat, iar containerul său pentru murdărie are o capacitate de 1.2 litri. Bateria are o capacitate mare și permite curățarea timp de 40 de minute, suficient pentru aproximativ 200 de metri pătrați. Aspiratorul atinge o putere ..
1.116Lei
DESCRIEREAspirator și mop 2 în 1ILIFE T10s combină aspiratorul și mopul 2 în 1, putând să aspire particulele de praf și să curețe petele persistente printr-o curățare completă. Există diferite moduri de aspirare și curățare disponibile pentru a satisface nevoile dvs. zilnice de curățare.Aspirare put..
1.955Lei
CARACTERISTICI GENERALE:ILIFE V3s MAX - NAVIGARE ÎMBUNĂTĂȚITĂ PENTRU O CURĂȚARE MAI BUNĂ!MOTOR FĂRĂ PERII NIDEC PENTRU O ASPIRAȚIE PUTERNICĂ - Cu un motor fără perii Nidec, V3s Max oferă o aspirație puternică pentru colectarea prafului fin, a particulelor mici, a resturilor mari și a firelor de păr ..
1.269Lei
Rezervoarele duble asigură că apa curată să curețe întotdeauna podeaua, în timp ce apa murdară și murdăria sunt stocate în rezervorul de apă murdară, reducând poluarea secundară.W100 este proiectată pentru curățarea zilnică și poate fi utilizată pe majoritatea suprafețelor dure.Echipată cu un motor ..
1.167Lei
 ILIFE W90 dispune de funcții de aspirare, ștergere și curățare, putând curăța eficient atât murdăria umedă, cât și cea uscată într-un singur pas.Prin apăsarea unui singur buton, funcția de auto-curățare elimină ușor murdăria, firele și reziduurile de pe rolele periei în doar 1 minut, fără a vă..
1.523Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)