Meniul
Cosul de cumparaturi

Scutere electrice

Електрически скутер тротинетка
Trotineta electrică scooter Xiaomi MiJia. Modele de top scutere XIAOMI, Archos și alte branduri la cele mai buni prețuri. Garanție de 2 ani și service autorizat în Sofia, Bulgaria asigurat de Mobisector.com. Soluție perfectă pentru traversarea unor distanțe scurte în mediu urban. Rezolvați problemele legate de parcarea. Trotinetele electrice sunt utilizate pe scară largă atât în condiții urbane, cât și în orașele mici. Vehicul convenabil și practic de deplasare în zonele centrale mari și aglomerate ale orașelor. Soluție convenabilă cu privire la transportul și parcarea. Găsiți cele mai bune modele la prețuri top online pe site-ul nostru. Garanție de până în 2 ani cu service în orașul Sofia, Bulgaria. Reduceri doar astăzi pentru modelele de trotinete selectate. Dacă nu sunteți siguri ce model este potrivit pentru dvs. sau pentru copilul dvs., ne-ați putea contacta întotdeauna și vă vom consulta. Contactați-ne la datele de contact furnizate în secțiunea Date de contact.
DESCRIEREDatorită designului său compact și pliabil, acesta poate fi ușor transportat și depozitat.Eticheta NFC integrată permite o conexiune fără probleme între smartphone-ul dvs. și trotineta electrică. Începeți aventura dvs. în doar câteva secunde, apropiind pur și simplu telefonul de trotinetă.R..
3.558Lei
OPISNoul trotinet electric SOFLOW SO ONE este modelul de bază din gama de produse SoFlow. Design compact și flexibilitate.SOFLOW SO ONE are un motor de 300 W și o rază de acțiune de până la 12 kilometri.Ecranul oferă șoferului informații despre capacitatea bateriei, viteza, bluetooth și lumina.SOFlO..
2.286Lei
CARACTERISTICI GENERALEPerformanță puternică pentru a vă ajuta la călătoriiIeșire de putere mai mare cu o putere maximă de 600 W. Trotineta poate atinge o viteză maximă de 25 km/h și are o capacitate de urcare de 16% pe pante. Propulsați-vă înainte cu doar o ușoară apăsare pe accelerație.Distanță su..
2.379Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)