Meniul
Cosul de cumparaturi

Aspiratoare verticale

Informații: Dreame T30 Neo oferă o curățare universală impecabilă a întregii case, ajungând cu ușurință la suprafețe dificil de accesat, în locuri înalte și în spații strâmte și capturând cu precizie până la 99,9% din acarieni care se găsesc în țesături.Specificații:Tensiune nominală: 29.6V.Tim..
2.020Lei
 În 2023, Roborock a lansat Roborock Dyad Pro Combo, primul aspirator multifuncțional pentru curățarea completă / uscată și umedă a casei dumneavoastră.Roborock Dyad Pro Combo este echipat cu cinci capete diferite, poate curăța eficient atât în mod uscat, cât și umed și funcționează ca un aspir..
2.919Lei 3.299Lei
Aspiratorul vertical fără fir oferă un confort de neegalat și vă permite să aspirați și să spălați podeaua în același timp. Are 2 rezervoare de apă, reglând automat cantitatea in funcție de gradul de murdărire a suprafeței. De asemenea, oferă o funcție de auto curățare, în timp ce instrucțiunile..
2.669Lei 2.949Lei
Viomi Cyber ​​​​Pro este lansat pe piața ca aspirator fără fir de calitate superioară pentru curățare umedă și uscată 3 în 1. Cyber ​​​​Pro poate regla automat puterea de aspirare și volumul de apă detectând inteligent murdăriile de pe podea în timp real, ceea ce poate reduce frecvența schi..
2.310Lei
Dreame H11 Aspirator Umed-UscatSpecificații:Baterie: 2500 mAhAutonomie: 30 de minute / 169 de metri pătrațiViteză a periei: 560 rotații pe minutRezervor pentru apă curată: 900 mlRezervor pentru apă murdară: 500 mlGreutate: 4,7 kgZgomot: 76 dBPutere de aspirație: 10.000 PaInformații: Dreame H11 ..
1.159Lei
Specificatii:Putere totală: 200 W.Putere de aspirare: 10,000 Pa.Capacitatea rezervorului pentru apă curată: 900 ml.Capacitatea rezervorului pentru apă murdară: 500 ml.Baterie: 4000mAh.Timp maxim de funcționare: 36 de minute.Capacitate maximă de curățare: 200 de metri pătrați.Tip de ecran: LED.Inform..
1.779Lei
Curățarea întregii locuințe necesită adesea mult timp. Cine ar trebui să se ocupe de îndepărtarea prafului din fiecare colț? Toate acestea, urmate de ștergerea podelei în mod repetat pentru a obține o curățenie perfectă. De ce să facem acest lucru în cerc și să ne chinuim? De această dată, aș dori s..
2.669Lei 2.799Lei
Informații:Aspirator vertical fără fir Dreame P10Aspiratorul fără fir Dreame P10 este extrem de ușor și comod de utilizat, fără a vă obosi. Cu o putere de aspirație de până la 100 de AW, acest produs poate gestiona cu ușurință chiar și cele mai încăpățânate resturi. Peria 2 în 1 inclusă vă permite s..
1.199Lei
 Dreame R10 este un model nou de aspirator fără fir din anul 2023. Acesta oferă cele mai recente tehnologii și se remarcă printr-un design ergonomic, oferind astfel confort și eficiență în timpul curățării. Motorul fără perii de înaltă viteză al lui R10 are o putere de 350W, capabil să ofere o ..
1.370Lei
Descriere:R10 Pro oferă o putere de aspirare de 150 AW, filtrare îmbunătățită a prafului și aspirare fără pierderea puterii, o perie robustă cu cap moale și accesorii multifuncționale. Bucurați-vă de curățarea continuă timp de până la 65 de minute pentru a îndepărta ușor firele de la animalele de co..
1.735Lei
DESCRIERE:Aspiratorul wireless inovator ILIFE H70 este ușor și ușor de manevrat, iar containerul său pentru murdărie are o capacitate de 1.2 litri. Bateria are o capacitate mare și permite curățarea timp de 40 de minute, suficient pentru aproximativ 200 de metri pătrați. Aspiratorul atinge o putere ..
1.116Lei
Rezervoarele duble asigură că apa curată să curețe întotdeauna podeaua, în timp ce apa murdară și murdăria sunt stocate în rezervorul de apă murdară, reducând poluarea secundară.W100 este proiectată pentru curățarea zilnică și poate fi utilizată pe majoritatea suprafețelor dure.Echipată cu un motor ..
1.167Lei
 ILIFE W90 dispune de funcții de aspirare, ștergere și curățare, putând curăța eficient atât murdăria umedă, cât și cea uscată într-un singur pas.Prin apăsarea unui singur buton, funcția de auto-curățare elimină ușor murdăria, firele și reziduurile de pe rolele periei în doar 1 minut, fără a vă..
1.523Lei
 CARACTERISTICI PRINCIPALEAspirare Puternică și AdâncăMotorul de 500 W se remarcă prin eficiență ridicată, aspirare puternică și durabilitate mare.Cu o putere de 500 W și o aspirare de 13 KPa, Smarock S10 Pro vă oferă o curățare profundă și eficientă.Cu un orificiu de aspirare de 230 mm, mașina..
608Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALEAspirare Puternică și AdâncăMotorul de 500 W se remarcă prin eficiență ridicată, aspirare puternică și durabilitate mare. Cu o putere de 500 W și o aspirare de 13 KPa, Smarock S10 vă oferă o curățare profundă și eficientă. Cu un orificiu de aspirare de 230 mm, mașina de cură..
557Lei
Tineco Floor One S3 Extreme este un aspirator fără fir pentru curățarea umedă și uscată, care schimbă modul în care curățăm podelele dure. Cu tehnologia sa avansată de senzori iLoop Smart, o durată de viață extinsă a bateriei, un sistem de curățare automată și funcții inteligente, este o mașină pute..
2.284Lei
Tineco iFloor Breeze е прахосмукачка pentru spălat podele, care schimbă regulile jocului pentru a vă simplifica și îmbunătăți curățarea de rutină. Compactă, ușoară și puternică, această soluție de curățare 2 în 1 aspiră și spală podelele dure, asigurându-se că acestea nu arată doar la cel mai bun ni..
1.420Lei
Tineco PURE ONE S11 Tango este o aspirator cu acumulator de ultima generație care ridică curățarea la un nivel cu totul nou. Cu tehnologia sa inteligentă, motoarele digitale puternice, autonomie extinsă și filtrare avansată, acesta este o mașină puternică, creată pentru a oferi o curățare completă ș..
2.283Lei
Viomi Cyber ​​Pro este lansat pe piață ca un aspirator fără fir de calitate superioară pentru curățare umedă și uscată 3 în 1.Cyber Pro poate regla automat puterea de aspirare și volumul de apă detectând inteligent murdăriile de pe podea în timp real, ceea ce poate reduce frecvența schimbărilor de a..
2.309Lei
 Caracteristici principale:Funcționare fără fir timp de până la 60 de minute:Aspiratorul vertical fără fir Dreame T10 oferă o autonomie de până la 60 de minute, având o putere de aspirare de până la 20.000 Pa și o greutate ușoară de aproximativ 1,65 kg, ceea ce îl face extrem de comod pentru ut..
1.015Lei
 Descriere:Jimmy H10 Flex utilizează un motor digital fără perii de 600 W, dezvoltat independent, care generează o putere de aspirare de 245 AW. Curăță rapid și eficient firele de pe covoare, resturile mari și mici și praful din fisurile podelei.245 AW Putere de Aspirare:În modul automat, aspir..
1.524Lei
 CARACTERISTICI GENERALE Aspirare puternică de 60AW  Timp de funcționare îndelungat de 70 minute Display inteligent LED Setare automată a aspirării Baterie mobilă Mai multe capete de perie Design cu ciclon dublu Siste..
1.149Lei
CARACTERISITICI PRINCIPALE Economisiți timp prin curățarea și spălarea podelei în același timp Îndepărtați toate tipurile de murdărie de pe diferite suprafețe de pardosea Ecran LED inteligent pentru un control ușor Rezervoare separate pentru apă curată și murdară ..
1.359Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALE Economisiți timp prin curățarea și spălarea podelei în același timp Îndepărtați toate tipurile de murdărie de pe diferite suprafețe de pardosea 15 Kpa Aspirare puternică pentru curățare profundă Ecran LED inteligent pentru un control..
1.609Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALE Putere ridicată de 400W Ultrasunetele distrug nervii acarienilor Sterilizare UV-C distruge 99,99% din bacterii Sistem ciclon dublu Duză largă de aspirare, elimină acarienii mai eficient Putere ridicată, eliminare în..
699Lei
 Roborock H7 este un nou model de aspirator cu perie de înaltă calitate de la populara marcă subsidiară Xiaomi.Marca Roborock este cunoscută în principal pentru aspiratoarele sale robotizate, care sunt foarte populare. În segmentul aspiratoarelor cu perie, marca a avut un reprezentant sub forma..
1.777Lei
CARACTERISTICI GENERALEPutere de aspirație de 150 AW și suge până la 25.000 de Pa, ceea ce permite curățarea profundă și eficientă.Motorul SPACE 4.0 oferă putere de aspirație puternică la 125.000 RPM și 26 de brevete pentru acest motor.Modul inteligent ajustează puterea de aspirație în funcție de ti..
1.259Lei
CARACTERISTICI GENERALESAspiratorul fără fir Dreame T20 Pro va duce curățarea la un nivel cu totul nou. Motorul cu 125.000 RPM oferă performanțe fără precedent, iar bateria puternică asigură până la 70 de minute de autonomie la o singură încărcare. Și asta nu e tot! T20 Pro are o baterie suplimentar..
1.579Lei
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)