Meniul
Cosul de cumparaturi

Hobot

DescriptionHobot 268 is a square-shaped window cleaning machine. A strong vacuum motor ensures firm grip even on rough glass surfaces, mosaic glass or tiled walls. Due to AI technology the robot detects the whole window surface and calculates the cleaning pattern. Two sensors ensure the usage even o..
1.737Lei
DescriptionThe new Hobot 298 is the perfect window cleaning robot for glass surfaces with and without frames. It is the first of its kind to be equipped with an ultrasonic-spray-system. Through a sidewise in-built water tank, the window cleaner robot sprays water or a cleaning fluid onto the glass. ..
1.545Lei 2.225Lei
PREȚ CU TVASpray dublu cu ultrasunete Duzele de pulverizare cu ultrasunete pulverizează apa cu o dimensiune de 15 μm pentru a oferi rezultate de curățare de neegalat fără a lăsa pete de apă.  Aspirare puternică și putere variabilă Puterea superioară de aspirare poziționează HOBOT..
2.209Lei
DESCRIEREHOBOT 368 este un robot de curățat geamuri elegant și inovator care curăță rapid și precis diferite tipuri de suprafețe de sticlă cu două cârpe speciale din microfibră în poziții verticale și orizontale. Prin sistemul său Single-side, l-ați putea folosi pe diferite grosimi de..
0Lei
DESCRIERENoul Hobot 188 este asistentul perfect pentru fiecare gospodină care dorește să curețe geamurile, gresia de baie, oglinzile și alte suprafețe netede. Mișcarea rotativă combinată cu o aspirație puternică prin tampoanele din microfibră freacă eficient suprafața de sticlă. Două roți de cur..
0Lei
DESCRIERECelebrul brand a îmbunătățit semnificativ funcțiile noului Hobot 198. Puterea crescută a motorului asigură o calitate și o viteză excelente de curățare. Acum puteți controla cu ușurință robotul nu numai cu telecomanda, ci și printr-o aplicație de pe smartphone. Designul său elegant..
0Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)