Meniul
Cosul de cumparaturi

Purificatoare de aer

Purificatoarele de aer se îngrijesc de sănătatea dvs., reducând la minim simptomele de astm și alergie. Deseori oferă două metode de purificare – filtrare mecanică – îndepărtează particulele de praf din aerul din încăperi și adsorbție – rețin bacteriile și virușii. Sunt foarte potrivite pentru persoanele care suferă de alergii, persoanelor care se îmbolnăvesc adesea și astmaticilor.
Descriere: Purificatorul de aer OBERON 05A este ideal pentru autoturisme și spații mici, capturând particulele microscopice PM 2,5 (particule fine de praf), făcând aerul proaspăt și mai sănătos, prevenind diverse probleme de sănătate și alergii respiratorii. Majoritatea autovehiculelor nu dispun d..
252Lei
 DESCRIERESimțiți prospețimea aerului curat!Designul elegant și compact, însoțit de un filtru puternic cu 5 trepte, ionizator, lampă de sterilizare și umidificator de aer, transformă Oberon 488 WiFi într-un dispozitiv eficient cu un nivel ridicat de circulație a aerului. Purificatorul de aer ar..
1.523Lei
 DESCRIERE Simțiți-vă în mijlocul naturii cu purificatorul de aer OBERON 520 WiFi!Designul compact și elegant este echipat cu cele mai moderne ioni ecologici și un puternic sistem de filtrare în 3 trepte, cu filtru 360° + ionizator + lampă de sterilizare pentru o circulație eficientă și curată..
1.268Lei
 DESCRIERESimțiți-vă ca în mijlocul naturii cu purificatorul de aer OBERON 520 WiFi!Designul compact și elegant este echipat cu cele mai moderne super ioni ecologici și un puternic sistem de filtrare în 3 etape cu filtru 360° + ionizator + lampă sterilizatoare pentru o circulație eficientă și c..
1.269Lei
Descriere: Simțiți puritatea aerului proaspăt!Cu un design elegant și conexiune WiFi, însoțit de o filtrare puternică în 7 etape, acest dispozitiv vă oferă eficiență ridicată și circulație a aerului proaspăt!Filtrare în 7 etape:Filtrul de bază (2 buc.) - captură particule mari în aer, cum ar fi fir..
2.031Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)