Meniul
Cosul de cumparaturi

Aspiratoare, roboți

Cu aspiratoarele robot, curățarea nu va mai fi pe lista dvs. de lucruri de făcut. Sunt complet automatizate, puternice, durabile, curăță toate tipurile de pardoseli și sunt un ajutor indispensabil. Aspiratoarele robot reușesc să ajungă chiar și in locurile greu accesibile din casa dumneavoastră și oferă eficiență maximă de curățare datorita aspirației puternice.
Foarte curând Roborock ne va surprinde cu cea mai recentă serie de aspiratoare autonome numită „S8”. Pe piața vor fi lansate trei modele – S8, S8 Pro Ultra și S8+. Ultimii doi roboți vin cu o stație de golire, în timp ce aspiratorul de frunte, S8, este mult mai simplificat. Cu acesta ați putea p..
2.749Lei 3.809Lei
CARACTERISTICI GENERALEAspirare perfecționată de 4200 PaCurățați murdăria care se ascunde în covoarele dvs., îndepărtați resturile care se ascund în crăpăturile din podea cu o putere de aspirare maximă de 4200 Pa.Aspirator și Mop 2-în-1Q7 Max poate aspira și spăla podeaua datorită recipientului său ..
1.829Lei 2.509Lei
 În 2023, Roborock a lansat Roborock Dyad Pro Combo, primul aspirator multifuncțional pentru curățarea completă / uscată și umedă a casei dumneavoastră.Roborock Dyad Pro Combo este echipat cu cinci capete diferite, poate curăța eficient atât în mod uscat, cât și umed și funcționează ca un aspir..
2.919Lei 3.299Lei
Atunci când trebuie să curățați casa în fiecare zi, dar sunteți ocupați cu multe sarcini și nu știți de unde să începeți, vine în ajutor aspiratorul robotic Q Revo cu stație de încărcare inteligentă. Majoritatea gospodinelor fac curățenie în casă o dată sau de două ori pe săptămână, aspirând mai înt..
3.809Lei 4.234Lei
Dreame R20, un aspirator vertical fără fir, prezentat pe site-ul Mobisector.com, este soluția perfectă pentru curățarea rapidă și eficientă a casei sau biroului dumneavoastră. Acest produs este incredibil de comod și practic pentru utilizarea zilnică, oferindu-vă calitate înaltă în curățare. Pentru ..
2.009Lei 2.157Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALE Putere de aspirare puternicăCurățați murdăria care se ascunde în covoarele dvs., îndepărtați resturile care se ascund în crăpăturile din podea cu o putere de aspirare maximă de 4200 Pa.Putere de curățare dublăAspirați și curățați simultan pentru a captura murdăriile fi..
2.429Lei 2.899Lei
CARACTERISTICI GENERALEAuto-depositare a murdărieiCând vine vorba de un aspirator robot obișnuit, golirea containerului de praf este probabil singurul lucru care stă în calea eliberării totale. Din fericire, Z10 Pro nu este un aspirator robot obișnuit. În primul rând, se golește automat după fiecare..
2.159Lei 2.556Lei
Eficiență în curățare cu opțiuni variateCu acest aspirator, veți experimenta o eficiență de curățare superioară. Dispozitivul este conceput pentru a face față cu ușurință tuturor tipurilor de pardoseli - fie că este vorba de parchet, gresie, marmură sau covoare. Puterea de aspirație înaltă garanteaz..
1.489Lei
Aspiratorul vertical fără fir oferă un confort de neegalat și vă permite să aspirați și să spălați podeaua în același timp. Are 2 rezervoare de apă, reglând automat cantitatea in funcție de gradul de murdărire a suprafeței. De asemenea, oferă o funcție de auto curățare, în timp ce instrucțiunile..
2.669Lei 2.949Lei
Viomi Cyber ​​​​Pro este lansat pe piața ca aspirator fără fir de calitate superioară pentru curățare umedă și uscată 3 în 1. Cyber ​​​​Pro poate regla automat puterea de aspirare și volumul de apă detectând inteligent murdăriile de pe podea în timp real, ceea ce poate reduce frecvența schi..
2.310Lei
PREȚ CU TVA Diferite tipuri de podele necesită întreținere diferită. Cu aspirator precum S8 Pro Ultra nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la aspirarea sau spălarea și curățarea, fiindcă acest model nu doar se descurcă singur, ci stația de încărcare îi golește și containerul pentru p..
8.379Lei
LEGEE LuLu, the 4-in-1 Harbor - Rezervor de apă umplut și acumulator reîncărcat, verificați! Pânză de mop spălată și uscată, verificați! Pregătește-te LEGEE de fiecare dată!CNC ContourWash™ No Overspill - Fără punct lipsă, fără deversări excesive. LEGEE LuLu vine cu perii duble din silicon. Adoptând..
1.499Lei
InformațiiDatorita tehnologiei sale inovative 4-în-1 aspiratorul robot Conga 1990 Connected spală, șterge și dă cu mop până la strălucire orice tipuri de pardoseli și covoare.  Conga 1990 Connected are baterie ion – litiu cu capacitate de 2,600 mAh, care asigură până la 160 minute funcțion..
1.389Lei
InformațiiAspiratorul robotizat Conga 2290 Ultra Home se mândrește cu tehnologia sa inovativă iTech SmartGyro 4.0, care cartografiază încăperile cu precizie, asigurând curățarea uscată și umedă impecabilă a tuturor tipurilor de pardoseli și covoare.  CONGA 2290 Aspiratorul robotizat Conga..
2.049Lei
Dreame D9 MaxCu setul său bogat de caracteristici, aspiratorul robot Dreame D9 Max este menit să ofere zilnic un mediu curat și sănătos în locuința sau spațiul de birou al dvs.Cu puterea de aspirare extraordinară de 4,000 Pa și cele 4 niveluri de aspirare, aspiratorul D9 Max răspunde cu succes difer..
1.449Lei
Caracteristici:Numele produsului: Dreame Bot D9 ProAspirator robot și mopDimensiuni: 353 x 350 x 96,8 mmGreutate: 3,5 kgTip conexiune: Wi-Fi 2.4GHzTensiune nominală: 100-240V~50/60Hz 0.5APutere nominală: 40WCapacitate baterie: 5.200 mAhRecipient praf: 570 mlRecipient apă: 270 mlDatorită tehnologiei ..
1.539Lei
 Robotul aspirator Dreame D10s Plus a apărut pe piață în 2023 și a captat imediat atenția consumatorilor. Motivul este că acesta dispune de o gamă mare de funcții, cu o calitate ridicată, inclusiv curățare uscată și umedă, navigație cu LiDAR, auto-curățare a stației, cameră pentru detectarea ob..
1.919Lei
Curățarea întregii locuințe necesită adesea mult timp. Cine ar trebui să se ocupe de îndepărtarea prafului din fiecare colț? Toate acestea, urmate de ștergerea podelei în mod repetat pentru a obține o curățenie perfectă. De ce să facem acest lucru în cerc și să ne chinuim? De această dată, aș dori s..
2.669Lei 2.799Lei
 Dreame L10 Prime este o versiune îmbunătățită a modelului Dreame W10. Acesta este un robot de curățare care automatizează procesul de curățare în casa dumneavoastră, oferind o putere mare de aspirație, curățare eficientă și funcționalitate de curățare și uscare automată cu mop. El este capabil..
3.889Lei 4.063Lei
 Dreame R10 este un model nou de aspirator fără fir din anul 2023. Acesta oferă cele mai recente tehnologii și se remarcă printr-un design ergonomic, oferind astfel confort și eficiență în timpul curățării. Motorul fără perii de înaltă viteză al lui R10 are o putere de 350W, capabil să ofere o ..
1.370Lei
Descriere:R10 Pro oferă o putere de aspirare de 150 AW, filtrare îmbunătățită a prafului și aspirare fără pierderea puterii, o perie robustă cu cap moale și accesorii multifuncționale. Bucurați-vă de curățarea continuă timp de până la 65 de minute pentru a îndepărta ușor firele de la animalele de co..
1.735Lei
Robotul mop-aspirator HOBOT LEGEE 7 oferă o curățare precisă și șterge podelele netede în același timp. Pentru o orientare rapidă și precisă, LEGEE 7 folosește tehnologia de navigație cu laser LEGEE SLAM. Este compatibil cu conexiunea Wi-Fi de 5 GHz/2.4 GHz, permițându-vă să monitorizați curățarea î..
1.999Lei
HOBOT LEGEE D7 este un robot aspirator și mop care vine cu un design inovator cu aspirare frontală. Această caracteristică elimină problema părului încurcat pe peria laterală rotativă și îl absoarbe direct, indiferent dacă este păr de animal de companie, păr uman sau praf.Peria centrală rotativă uni..
2.199Lei
CARACTERISTICI GENERALECurățare puternică Bucurați-vă curățării complete cu aspiratorul 10X Power-Lifting Suction * echipat cu perii din cauciuc duble cu multistraturi, care prind murdăria, resturile și părul de animale de companie, oriunde ar fi, împreuna cu peria pentru curățarea marginilor, ..
2.359Lei 3.879Lei
 CARACTERISTICI GENERALEProdusul este disponibil cu moduri alternative de curățare, pe care le puteți controla cu ajutorul unei telecomenzi fizice.Control inteligent prin aplicațieCurățare în zone la comandăZonă "To-go" - fără mopCartografiere pe mai multe etajeAmplificare automată a zonei pers..
1.650Lei
ILIFE A11 este un robot aspirator de înaltă clasă, oferind caracteristici și funcționalități impresionante.Descriere:Aspirare puternică de 4000Pa: Alimentat de un motor fără perii NIDEC avansat, A11 oferă o aspirare incredibilă de până la 4000Pa, cu 4 niveluri reglabile de putere pentru colectarea o..
1.777Lei
ILIFE H75, aspiratorul fără fir, reprezintă cea mai nouă și inovatoare soluție modernă de curățare pentru orice gospodărie. Acest aspirator inteligent, oferit de Mobisector.com, de unde îl puteți achiziționa, vă va ajuta să depășiți toate obstacolele în calea curățeniei și să vă ușureze sarcinile zi..
1.016Lei
DESCRIEREAspirator și mop 2 în 1ILIFE T10s combină aspiratorul și mopul 2 în 1, putând să aspire particulele de praf și să curețe petele persistente printr-o curățare completă. Există diferite moduri de aspirare și curățare disponibile pentru a satisface nevoile dvs. zilnice de curățare.Aspirare put..
1.955Lei
CARACTERISTICI GENERALE:ILIFE V3s MAX - NAVIGARE ÎMBUNĂTĂȚITĂ PENTRU O CURĂȚARE MAI BUNĂ!MOTOR FĂRĂ PERII NIDEC PENTRU O ASPIRAȚIE PUTERNICĂ - Cu un motor fără perii Nidec, V3s Max oferă o aspirație puternică pentru colectarea prafului fin, a particulelor mici, a resturilor mari și a firelor de păr ..
1.269Lei
D8 este echipat cu o serie întreagă de senzori și programe încorporate care îl ajută să navigheze nu doar acasă, ci și în întregul spațiu. Lidar, codificatoare, giroscop, o busolă electronică și estimarea poziției îl ajută pe robot să calculeze cea mai eficientă rută și să găsească cât mai rapid o s..
2.799Lei 3.035Lei
Descriere:Aspiratorul robot MAGNUM MAX este cel mai nou reprezentant al seriei de roboți de curățare MAGNUM, cu caracteristica sa distinctivă fiind prezența unui container automat pentru colectarea deșeurilor. Astfel, el vă asigură confortul prin intermediul unui container de 2,5 litri, în care robo..
1.776Lei
 Robotul aspirator MAGNUM ONE este succesorul modelului MAGNUM și oferă funcții variate pentru curățare atât uscată, cât și umedă. În comparație cu predecesorul său, MAGNUM ONE are o aplicație mobilă mai avansată, dezvoltată special în limba bulgară, care vă oferă opțiuni suplimentare pentru ge..
1.498Lei
CARACTERISTICI GENERALERobotul MAGNUM ONE Plus este cea mai recentă adiție la familia de roboți de la brandul MAGNUM. Robotul este echipat cu o aplicație mobilă convenabilă, special dezvoltată pentru modelul în limba bulgară, permițându-vă să gestionați întregul proces de curățare și să setați prefe..
1.522Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALEAspiratorul robotic MAGNUM ONE Plus este cea mai recentă adăugire la familia de produse a mărcii MAGNUM. Robotul dispune de o aplicație mobilă ușor de utilizat, special dezvoltată pentru modelul în limba bulgară, permițându-vă să gestionați întregul proces de curățare și să ..
1.649Lei
CARACTERISTICI GENERALERoomba robotic vacuum cleaner MAGNUM UV+ este cel mai recent membru al seriei de roboți de curățare MAGNUM. Este un robot extrem de inteligent care îmbină caracteristici de ultimă generație, cum ar fi un sistem de navigație cu laser, o aplicație în limba bulgară cu o gamă boga..
1.776Lei
DESCRIERERobotul de curățare MAMIBOT Exvac 660 are un design subțire și elegant! Vă oferă o curățare eficientă datorită puterii ridicate de aspirație (1800 Pa), a periei centrale și a modului "inteligent" de curățare cu navigare - va trece prin diferite zone și se va opri când curățarea este complet..
1.140Lei
 Specificații pentru roboții aspiratoriCompatibilitate: Amazon Alexa, Google AssistantPlanificare rută: LiDARPerete virtual: DaControl Wi-Fi: DaPutere de aspirație: 2000PaTipuri de curățare: Uscat și umedControl la distanță: DaSuprafața de curățat: Până la 200m²Durată de funcționare cu o singur..
959Lei
DESCRIEREAspiratorul-robot Midea M7 Pro îmbină eleganța cu performanța, oferind o soluție de curățare eficientă și inteligentă. Cu un design rafinat și tehnologie avansată, acest robot aspirator este proiectat pentru a face curățarea casei dvs. o experiență simplă și fără efort. Cu o putere puternic..
1.522Lei
 SpecificațiiCompatibilitate: Amazon Alexa, Google AssistantPlanificare rută: LDSPerete virtual: DaControl Wi-Fi: DaPutere de aspirație: 4000PaTipuri de curățare: Uscat și umedControl la distanță: DaSuprafața de curățat: Până la 200m²Durată de funcționare cu o singură încărcare: Până la 180 min..
2.019Lei
DESCRIEREPrimul aspirator robot din lume cu un container automat de colectare a gunoaielor cu o capacitate de 2,5 L, care vă va scuti de curățarea plictisitoare a containerului, Neabot NoMo Q11, îmbină un design impresionant și o construcție subțire a carcasei prin utilizarea unui sistem laser ascun..
3.300Lei
 Specificații Compatibilitate: Google Voice Assistant, Amazon AlexaPlanificare rută: LDSPerete virtual: DaControl Wi-Fi: DaPutere de aspirație: 2800PaTipuri de curățare: Uscat și umedControl la distanță: DaSuprafața de curățat: Până la 180m²Durată de funcționare cu o singură încărcare: Pân..
2.049Lei
Roborock Q5 Pro este o aspirator-robot remarcabilă, care îmbină eficiența, inteligența și inovația pentru a asigura o curățare superioară. Cu funcțiile sale impresionante și tehnologia avansată, a fost creată pentru a vă ușura viața.Curățare a prafului pe care aproape nu-l vedeți:Elimină chiar și ce..
1.659Lei 1.902Lei
Roborock Q8 Max este vârful tehnologiei în ceea ce privește aspiratoarele robotizate, oferind o serie de funcții care duc curățarea la un nivel cu totul nou. Cu specificațiile sale avansate și designul său inovator, acest aspirator-robot este creat pentru a vă ușura viața, menținând în același timp ..
2.039Lei 2.537Lei
 Noul model Roborock Q8 Max Plus este soluția ideală pentru momentele în care sunteți copleșiți de muncă și acasă domnește haosul și dezordinea.Acest model vine cu numeroase îmbunătățiri față de modelele anterioare, inclusiv peria DuoRoller pentru o curățare profundă, două rânduri de perii de c..
2.849Lei 3.045Lei
Aspiratoarele robot sunt o modalitate excelentă de a reduce timpul petrecut cu sarcini zilnice obișnuite, dar царе necesită totuși intervenția dvs. La folosirea aspiratorului Roborock S7 MaxV Ultra, această intervenție este redusă la minimum absolut. În ultimii ani, companiile din domeniul curățenie..
4.829Lei 5.599Lei
Navigare:Cartografiere / Planificare traseu: DaTip senzor de cartografiere: LDSHartă de mare precizie: DaRecunoașterea obiectelor (camera frontală): NuPereți virtuali magnetici / optici: NuÎnălțimea obstacolelor depășite: 20 mm / 0.79 inSuprafața curățată: 300 m² / 3229 ft²Senzor anti cădere / prăpa..
5.799Lei
Dacă aveți o familie mare și zgomotoasă, aducerea lucrurilor la ordine poate fi un eveniment rar. Aveți nevoie de un ajutor care nu numai că va curăța încăperile cu răbdare, dar va naviga excelent printre jucăriile uitate și șosetele murdare. Aveți nevoie de cineva ca noul robot autonom S8 Plus. Ace..
4.069Lei 4.448Lei
Informații ROIDMI EVA este un aspirator robot inovativ, cu funcții de curățare automată a încăperilor conform zonelor programate de dvs., auto-curățare automată, uscare și reîncărcare. Caracteristici⦁ Robot și stație de încărcare⦁ Gestionarea aplicației cu funcția de curățare a camerei⦁ In..
3.801Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALEAspirare Puternică și AdâncăMotorul de 500 W se remarcă prin eficiență ridicată, aspirare puternică și durabilitate mare. Cu o putere de 500 W și o aspirare de 13 KPa, Smarock S10 vă oferă o curățare profundă și eficientă. Cu un orificiu de aspirare de 230 mm, mașina de cură..
557Lei
Tineco Floor One S3 Extreme este un aspirator fără fir pentru curățarea umedă și uscată, care schimbă modul în care curățăm podelele dure. Cu tehnologia sa avansată de senzori iLoop Smart, o durată de viață extinsă a bateriei, un sistem de curățare automată și funcții inteligente, este o mașină pute..
2.284Lei
Tineco iFloor Breeze е прахосмукачка pentru spălat podele, care schimbă regulile jocului pentru a vă simplifica și îmbunătăți curățarea de rutină. Compactă, ușoară și puternică, această soluție de curățare 2 în 1 aspiră și spală podelele dure, asigurându-se că acestea nu arată doar la cel mai bun ni..
1.420Lei
Tineco PURE ONE S11 Tango este o aspirator cu acumulator de ultima generație care ridică curățarea la un nivel cu totul nou. Cu tehnologia sa inteligentă, motoarele digitale puternice, autonomie extinsă și filtrare avansată, acesta este o mașină puternică, creată pentru a oferi o curățare completă ș..
2.283Lei
Viomi Cyber ​​Pro este lansat pe piață ca un aspirator fără fir de calitate superioară pentru curățare umedă și uscată 3 în 1.Cyber Pro poate regla automat puterea de aspirare și volumul de apă detectând inteligent murdăriile de pe podea în timp real, ceea ce poate reduce frecvența schimbărilor de a..
2.309Lei
Suprafața de curățat - până la 181 m.p.Baterie - 3200 mAhPutere de aspirare - 2400 PaTipuri de curățare - Aspirare și MopFaceți-vă viața mai ușoară. Aspiratorul robot Viomi V2 Max va curăța pardoselile din locuința dvs., în timp ce dvs. v-ați putea ocupa de lucruri plăcute. Aparatul vă permite nu do..
1.765Lei
CARACTERISTICI GENERALE Xiaomi Dreame Bot L10 Pro este un aspirator robot care vă permite să efectuați curățarea uscată și umedă a locuinței dvs. Acest robot dispune de numeroase îmbunătățiri noi, inclusiv un sistem de navigație nou, un software îmbunătățit și un recipient electronic pentru apă..
1.829Lei 2.049Lei
Xiaomi Dreame F9 este un aspirator robot de înaltă tehnologie, care îmbină dimensiunile compacte, designul rafinat și performanțele maxime. Acest asistent robot inteligent asigură o curățare impecabilă, indiferent de tipul pardoselii, și filtrează până la 99% din particulele fine de praf din aer, da..
1.059Lei 1.159Lei
Dreame F9 Pro este echipat cu o navigație laser LiDAR avansată, care scanează cu precizie camerele și creează hărți pentru a oferi o curățare eficientă. Cu 4 niveluri de putere de aspirație, acest aspirator se poate ajusta în funcție de necesitățile dvs. - de la o revigorare delicată la o curățare i..
1.244Lei
 Caracteristici principale:Funcționare fără fir timp de până la 60 de minute:Aspiratorul vertical fără fir Dreame T10 oferă o autonomie de până la 60 de minute, având o putere de aspirare de până la 20.000 Pa și o greutate ușoară de aproximativ 1,65 kg, ceea ce îl face extrem de comod pentru ut..
1.015Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALE:Putere de Aspirare de 4000 Pa - Elimină Praful și Resturile cu un Singur Mișcare:Puterea de aspirare mai mare vă permite să curățați mai eficient. Cu cei 4000 Pa, aspirarea se potrivește ușor nevoilor dvs. zilnice de curățare. Cele 4 setări de viteză pot elimina praful, fir..
865Lei
Afişare 1 - 60 din 69 (2 pagini)