Meniul
Cosul de cumparaturi

Aspiratoare, roboti

Cu aspiratoarele robot, curățarea nu va mai fi pe lista dvs. de lucruri de făcut. Sunt complet automatizate, puternice, durabile, curăță toate tipurile de pardoseli și sunt un ajutor indispensabil. Aspiratoarele robot reusesc sa ajunga chiar si in locurile greu accesibile din casa dumneavoastra si ofera eficienta maxima de curatare datorita aspiratiei puternice.
CARACTERISTICI PRINCIPALE Putere de aspirare serioasă Curățați murdăria care se ascunde în covoarele dvs., îndepărtați resturile care se ascund în crăpăturile din podea cu o putere de aspirare maximă de 4200 Pa. Putere de curățare dublă Aspirați și curățați simultan pentru capta ..
2.889Lei 3.509Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALE  Aspirare perfecționată de 4200Pa Super Curățați murdăria care se ascunde în covoarele dvs., îndepărtați resturile care se ascund în crăpăturile din podea cu o putere de aspirare maximă de 4200Pa. Aspirator și Mop 2-în-1Q7 Max poate aspira și spăla podea..
2.149Lei 2.509Lei
CARACTERISITIC PRINCIPALE Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C, putere de aspirare de 2200 Pa cu recipient de praf de 600 mlVacuum/mop - tehnologie vSLAM – putere de aspirare 2200 Pa - 3 moduri de curățare - APP/WiFi – Perete virtual – Compatibil cu Google Assistant și Alexa – Suprafața de până la 12..
0Lei
Posibilitate de pliereȘi curățare a locurilor greu accesibile- Cu posibilitate de pliere- Fără posibilitate de pliereFuncționare pentru o durată de până la 40 minuteAchiziționați baterie suplimentară pentru prelungirea duratei de funcționare cu până la 80 de minuteRezultate perfectePuterea de aspira..
1.489Lei
Curățarea locuinței generale necesită adesea timp. Cine ar trebui să îndepărteze praful din fiecare colț ? Toate acestea, urmate de ștergerea podelei repetate pentru o curățenie perfectă. De ce trebuie să ne rotim în cerc și să ne torturăm ? De data aceasta aș dori a vă prezenta Dreame H12 Pro, u..
0Lei
Aspiratorul vertical fără fir oferă un confort de neegalat și vă permite să aspirați și să spălați podeaua în același timp. Are 2 rezervoare de apă, reglând automat cantitatea in funcție de gradul de murdărire a suprafeței. De asemenea, oferă o funcție de auto-curățare, în timp ce instrucțiunile..
0Lei
Viomi Cyber ​​​​spală murdăriile umede și uscate, resturile și alte murdării într-un singur pas ușor, asigurându-vă că podelele sunt curățate corect și complet. Bateria reîncărcabilă de 2500 mAh și forța motorului de 1 kg susțin timpul de funcționare lung și o suprafață curată mare de până la 12..
0Lei
Viomi Cyber ​​​​Pro este lansat pe piața ca aspirator fără fir de calitate superioară pentru curățare umedă și uscată 3 în 1. Cyber ​​​​Pro poate regla automat puterea de aspirare și volumul de apă detectând inteligent murdăriile de pe podea în timp real, ceea ce poate reduce frecvența schi..
0Lei
Foarte curând Roborock ne va surprinde cu cea mai recentă serie de aspiratoare autonome numită „S8”. Pe piața vor fi lansate trei modele – S8, S8 Pro Ultra și S8+. Ultimii doi roboți vin cu o stație de golire, în timp ce aspiratorul de frunte, S8, este mult mai simplificat. Cu acesta ați putea p..
0Lei
PREȚ CU TVA Diferite tipuri de podele necesită întreținere diferită. Cu aspirator precum S8 Pro Ultra nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la aspirarea sau spălarea și curățarea, deoarece acest model nu numai că face față, dar este dotat cu stație de încărcare care își golește recip..
0Lei
InformațiiDatorita tehnologiei sale inovative 4-în-1 aspiratorul robot Conga 1990 Connected spală, șterge și mătură până la strălucire orice tipuri de pardoseli și covoare.  Conga 1990 Connected are baterie ion – litiu cu capacitate de 2,600 mAh, care asigură până la 160 minute funcționare..
1.279Lei 1.389Lei
InformațiiAspiratorul robotizat Conga 2290 Ultra Home se mândrește cu tehnologia sa inovativă iTech SmartGyro 4.0, care cartografiază încăperile cu precizie, asigurând curățarea uscată și umedă impecabilă a tuturor tipurilor de pardoseli și covoare.  CONGA 2290 Aspiratorul robotizat Conga ..
1.819Lei 2.049Lei
Afişare 1 - 12 din 55 (5 pagini)