Meniul
Cosul de cumparaturi

Robot de curățat geamuri

Informații:Robotul de curățare a geamurilor HUTT W8 are o putere de aspirație de până la 3800 Pa și oferă o gamă de moduri de curățare. Capacitatea rezervorului de apă este de 80 ml, permițând aparatului să curețe o suprafață de până la 35 m² (~377 ft²). Apa este pulverizată pe suprafață printr-un s..
1.559Lei
Robotul pentru geamuri HUTT C6 este cu siguranță un asistent util pentru curățarea geamurilor și a altor suprafețe netede. Cu sistemul său avansat de navigație, rezervoarele de apă încorporate și diverse moduri de curățare, este proiectat pentru a face procesul de curățare mai eficient și mai conven..
1.409Lei
CARACTERISTICI GENERALE:Robotul de curățat geamuri Hutt DDC55 de le Xiaomi este o ajutor extraordinar pentru curățarea geamurilor. Cu acest robot de curățare a geamurilor, nu mai este necesar să urci pe o scară și să te expui pericolelor. De acum înainte, geamurile tale vor fi curățate doar stând pe..
899Lei
Main Features:6 core technologies for high-rise window cleaningIntelligent path planning, able to avoid obstacles, plan and return; variable frequency and large suction, can withstand 7KG vertical pulling force, wipe a variety of dirt; use special track and corner sensors to solve the proble..
999Lei
DescripțieHobot 268 este un robot de curățat ferestre de formă pătrată. Un motor de aspirație puternic asigură o aderență fermă chiar și pe suprafețe de sticlă rugoasă, sticlă mozaicată sau pereți cu gresie. Datorită tehnologiei AI, robotul detectează întreaga suprafață a ferestrei și calculează mod..
1.299Lei 1.737Lei
DescripțieNoul Hobot 298 este robotul perfect pentru curățarea ferestrelor de sticlă cu sau fără ramă. Este primul din categoria sa dotat cu un sistem de pulverizare cu ultrasunete. Prin intermediul unui rezervor de apă încorporat lateral, acest robot de curățare a ferestrelor pulverizează apă sau u..
1.709Lei 2.225Lei
 Spray dublu cu ultrasunete Duzele de pulverizare cu ultrasunete pulverizează apa cu o dimensiune de 15 μm pentru a oferi rezultate de curățare de neegalat fără a lăsa pete de apă.  Aspirare puternică și putere variabilă Puterea superioară de aspirație poziționează HOBOT fer..
1.999Lei 2.299Lei
DESCRIEREVestitul brand a îmbunătățit semnificativ funcțiile noului Hobot 198. Puterea crescută a motorului asigură o calitate și o viteză excelente de curățare. Acum puteți controla cu ușurință robotul nu numai cu telecomanda, ci și printr-o aplicație de pe smartphone. Designul elegant și ..
999Lei 1.539Lei
HOBOT 388 - Robotul de curățare a geamurilor: Inovație în igiena geamurilorCu HOBOT 388, sarcina de a menține geamurile curate și strălucitoare devine ușoară și eficientă. Acest robot de curățare a geamurilor este soluția inteligentă pentru orice locuință sau spațiu comercial. Este echipat cu tehnol..
1.649Lei
DESCRIEREHOBOT 368 este un robot de curățat geamuri elegant și inovator care curăță rapid și precis diferite tipuri de suprafețe de sticlă cu două cârpe speciale din microfibră în poziții verticale și orizontale. Prin sistemul său Single-side, îl puteți utiliza pe diferite grosimi de geamuri ș..
1.399Lei 1.499Lei
Model: HOBOT-R3Caracteristică specială: ProgramabilComponente incluse: 1 x adaptor, 1 x cablu AC, 1 x cablu de extensie DC, 1 x telecomandă, 1 x sticlă de curățat cu lichid, 1 x șervețele reutilizabile, 1 x sfoară de siguranță, 2 x duze cu ultrasunete, 1 x manual de utilizare (limba engleză nu este ..
1.849Lei
DESCRIERENoul Hobot 188 este asistentul perfect pentru fiecare gospodină care dorește să curețe geamurile, gresia de baie, oglinzile și alte suprafețe netede. Mișcarea sa rotativă combinată cu o aspirație puternică prin tampoanele din microfibră curăță eficient suprafața de sticlă. Două roți de cură..
1.249Lei 1.739Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)