Informații

Stilul nu are preț - dovadă în acest sens este smartphone-ul de buget Cubot X30 cu designul său atrăgător. Veți întreba care este trăsătura sa cea mai distinctivă ? Spatele azur sau de setul neimaginat de bogat de camere și senzori ? Sau ecranul cu cristale lichide ? Curbele elegante și tehnologia 2,5D pentru prindere excelentă ? Posibilitățile unui astfel de telefon sunt inepuizabile.  

Caracteristici

Acționat de MediaTek Helio P60 8-core și memoria operațională de 4GB/6GB veți avea senzația că nu numai că țineți în mâini unul dintre telefoanele emblematice de top de pe piață, ci că operați cu asemenea telefon. Fie că sunteți dedicat muncii dvs. și sunteți în căutarea unui organizator potrivit sau preferați să navigați pe Internet și prin miliardele de meme-uri și videoclipuri, frecvența superioară de actualizare vă permite a le face repede și fără probleme. Placa grafică tri-core ARM Mali-G72 MP3, cu toate acestea va ieși cel mai mult în evidență în jocurile de acțiune și va testa viteza reacțiilor dvs. la receptivitatea sa. În cazul în care vă place să creați mai mult decât să vă bucurați de creația altora, aveți șansa de a profita de camerele de înaltă rezoluție. Indiferent dacă preferați să faceți fotografii în timp ce vă plimbați, la un picnic, cu mașina dvs. nouă sau acasă, veți fi mereu sigur că lumina și umbrele sunt de partea dvs. Aceasta se datorează camerei principale 48MP, care funcționează în combinație cu camera 16MP ultralargă, camera macro 5MP și camera 2MP pentru adâncimea câmpului. Camera selfie și cele 32MP ale sale vor capta și sigila fața dvs. cea mai fermecătoare și atrăgătoare. Împărtășiți cu restul lumii momentele cele mai frumoase și emoționante, profitând de posibilitatea de transmisie în direct, tehnologiei AI pentru recunoașterea scenei și photoshopping și multe alte aplicații. 

Toate momentele dvs. speciale, amintiri, realizări și muzica vor fi stocate pe 128GB sau 256GB memorie principală cu posibilitatea de extindere a memoriei cu încă 256GB prin slotul partajat pentru cartela SIM.