Meniul
Cosul de cumparaturi

Roborock S7 Plus Robot Vacuum Cleaner

Roborock S7 Plus Robot Vacuum Cleaner
  • Livrare: 7-12 Zile
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
3.539Lei
4.576Lei

Opţiuni disponibile

Adaugă în Coş
Credit module TBI Bank RO 1.1.2

206.72 Lei x 24 rate

Roborock S7+ (plus) este unul dintre cele mai noi și mai așteptate modele de aspiratoare robotizate pentru acest an. Asistentul robot foarte inteligent vă oferă curățare uscată și umedă pentru care vă veți îndrăgosti de acesta încă de la început. 

Specificații și caracteristici  

Navigare:
Cartografierea / Planificarea traseului - Da
Senzor de tip cartografiere - LDS
Hartă de mare precizie - Da
Recunoașterea obiectelor (cameră frontală) buc. - Nu
Pereți virtuali magnetici / optici buc. - Nu
Înălțimea obstacolelor depășite -  20 mm 
Suprafața curățată - 300 ㎡ 
Senzor anti cădere – Da  


Posibilități de curățare :
Putere de aspirare: 2500 Pa
Capacitatea recipientului pentru gunoi :  470 ml
Eliminarea automată a gunoiului - Da
Capacitatea sacului de praf de unică folosință: 3 l
Filtru HEPA - Da
Filtru lavabil - Da
Perii laterale (una sau două) - 1
Amplificarea modului pentru curățarea covoarelor – Da 
Senzor de murdărire - Nu
Senzor recipient pentru gunoi plin - Nu
Posibilități MOP :
Curățare umedă - da
Controlul electric al debitului de apă - Da
Capacitatea recipientului pentru apă - 300 ml 
Tampon vibrant de spălare – Da 
Ridicare automată MOP - Da
Încărcare automată a recipientului pentru apă - Nu
Spălare automatizată MOP - NuBateria:
Capacitatea bateriei : 5200 mAh
Ciclul de viață a bateriei: 180 min.
Reîncărcare - Da
Timpul de încărcare : 300 min.
Conectare și reîncărcare automată – Da 
Putere nominală (Wat) - 68 W
Lățime : 35 cm 
Înălțime : 9.65 cm 
Greutate : 4.7 kg.

Pentru o performanță și mai bună, robotul este echipat și cu o funcție de golire automată a recipientului de praf, baterie cu durată lungă de viață, evitarea obstacolelor de neegalat și puterea de aspirare incredibilă de 4,000 Pa cu HyperForce™, care reprezintă doar o parte din funcțiile suplimentare, cu care veți fi surprinși de  S7+ . 

Robo-hostul inteligent funcționează extrem de bine atât pe pardoseli dure, cât și pe covoare, fiind perfect pentru locuințele care combină diferite tipuri de pardoseli și acoperiri. Datorită celor patru niveluri de putere de aspirare - silențios, echilibrat, turbo și maxim - robotul se va descurca cu ușurință cu toate tipurile de murdărie, inclusiv părul de animale de companie.  

Roborock S7+ (plus) este unul dintre cele mai noi și mai așteptate modele pentru acest an. Asistentul robot foarte inteligent vă oferă curățare uscată și umedă. Curățarea covoarelor  
Când Roborock S7 + trece pe covor, își ridică placa de curățare cu o jumătate de centimetru și continuă aspirarea prafului, în așa fel încât a nu deteriora acoperirile moi. Momentan, acesta este singurul aspirator cu o asemenea funcție.
Robotul intuitiv permite comanda sa ușoară de la cele trei butoane pe partea sa superioară, prin aplicația pentru smartphone Roborock de Android și iOS, precum și prin comenzi vocale Amazon Alexa, Google Assistant sau Apple Siri. 

În partea de jos a aparatului veți găsi peria principală, o perie laterală pentru curățarea marginilor, șase senzori anti-cădere, precum și un senzor de covor. După ce S7+ depistează un covor, acesta își mărește automat puterea de aspirare pentru a vă asigura o curățare și mai impecabilă.  

Stația de încărcare este oferită cu sac pentru gunoi preinstalat cu capacitate de 3 litri de unică folosință, iar  încă un sac veți găsi în cutia. Stația de încărcare mai mare de cea uzuală este echipată cu design cu două camere cu filtru de aer HEPA lavabil în partea stângă, care poate capta până la 99,99 % din particulele fine de praf cu dimensiuni de până la 0,3 microni. 

Robo-hostul inteligent funcționează extrem de bine atât pe pardoseli dure, cât și pe covoare, fiind perfect pentru locuințele care combină diferite tipuri de pardoseli și acoperiri. Datorită celor patru niveluri de putere de aspirare - silențios, echilibrat, turbo și maxim - robotul se va descurca cu ușurință cu toate tipurile de murdărie, inclusiv părul de animale de companie.

Posibilități
Roborock S7+ funcționează repede și eficient. Mișcările sale sunt extrem de inteligente, curățând mai întâi perimetrul exterior al camerei, apoi făcând linii drepte pentru a acoperi restul încăperii. Robotul poate curăța aproximativ 100 de metri pătrați pe oră în modul de curățare uscată sau timp de o oră și jumătate în modul de curățare mixtă (uscată și umedă).  


Stația de încărcare  
După finalizarea sarcinilor pentru ziua respectivă, aspiratorul robotizat se întoarce la stația de încărcare, pentru a goli recipientul de praf sau pentru reîncărcare, astfel încât să fie gata pentru următoarea curățare. Datorita bateriei sale puternice de 5,200 mAh, robo-hostul poate funcționa continuu timp de 3 ore. 

Când încărcarea bateriei scade la 20%, robotul inteligent se va întoarce la stația de încărcare și va continua curățarea de unde a rămas. În cea ce privește navigarea, S7+ este dotat cu senzor îmbunătățit LiDAR, care permite cartografierea incomparabilă a locuinței dvs. După ce robotul creează harta a încăperilor, ați putea seta curățări personalizate sau a stabili limite virtuale.
  
În plus, modelul se mândrește cu un recipient pentru apă de 300 ml, recipient pentru gunoi 470 ml, mop care funcționează cu tehnologie cu vibrații VibraRise® sonic, care asigură 3,000 rotații per minut și presiune de 600 g, precum și posibilitatea de stocare a hărților pentru până la 4 etaje separate. Dimensiunile robotului sunt 35 х 35 х 9.65 cm. 

Roborock S7+ oferă tot la ce v-ați putea aștepta de la un aspirator robot de ultimă generație, inclusiv curățare simultană uscată și umedă, menținerea unor limite virtuale, putere de aspirare extraordinară, baterie rezistentă, golire autonomă a recipientului pentru gunoi, nivel scăzut al zgomotului, manevrabilitate excepțională și recunoaștere automată a diferitelor tipuri de pardoseli. Robotul merită un loc de frunte în rândul celor mai buni asistenți de gospodărie pentru anul 2022. 

Modelul are un recipient pentru apă de 300 ml, recipient pentru gunoi de 470 ml, mop care funcționează cu tehnologie cu vibrații VibraRise® sonic, care asigură 3,000 rotații per minut și presiune de 600 g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Cele mai multe produse comandate

Caracteristici principale Ecran tactil Yes Tastatură IPS LCD capacitive touchscreen ..
1.780Lei 1.909Lei
Caracteristici principaleTouchscreenYesTip tastaturăStandardFrecvența rețelei2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 8003GHSDPA 80..
1.819Lei 1.999Lei
Caracteristici principaleTouchscreenYesTip tastaturăStandardFrecvența rețelei2GGGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 23GHSDPA 800 / 850 / 900..
3.659Lei 5.049Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALETouchscreenYesTastaturăMultitouchReţea 2G   GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (Dual SI..
0Lei
Caracteristici principale Ecran tactil Yes Tastatură IPS LCD capacitive touchscreen ..
1.649Lei
SPECIFICATIONSModel Name GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X PLUS 12G OC LHRGraphics Processing Unit NVIDIA® GeForce RTX™ 3080Interface PCI Express® Gen 4Core..
4.639Lei
Product Name GeForce RTX™ 3070 PhoenixGPU   GeForce RTX 3070GPU Clockspeed   1725 MHz (Boost)Memory   8 GB GDDR6 (256 bi..
2.619Lei 8.216Lei
Noul model oferă aspiratoare robotizate de înaltă tehnologie care combină design inovativ, sistem de navigare extraordinar și un set bogat de funcții...
2.539Lei 3.062Lei
MAIN FEATURES Strong performance to help with ridingStronger power output with maximum power of 600 W..
2.379Lei
MAIN FEATURESAutomatic Dirt Disposal When it comes to your average robot vacuum, emptying the dustbin is arguably the one thing standing in the way..
2.159Lei 2.556Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALEEcran tactil Yes Tastatură IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Reţea ..
1.139Lei 1.259Lei
Caracteristici principaleEcran tactilYesTastaturăMultitouchReţea2G: GSM: 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA: B1/B2/B4/B5/B8       ..
1.269Lei 1.499Lei