Meniul
Cosul de cumparaturi

I Robot

CARACTERISTICI PRINCIPALE Curățare puternică Bucurați-vă curățării complete cu aspiratorul 10X Power-Lifting Suction * echipat cu perii din cauciuc duble cu multistraturi, care prind murdăria, resturile și părul de animale de companie, oriunde ar fi, împreuna cu peria pentru curățarea marg..
3.918Lei
Informații:Robotul pentru curățarea geamurilor HUTT W8 are o putere de aspirare de până la 3800 Pa și o serie de moduri de curățare. Capacitatea rezervorului său de apă este de 80 ml și permite aparatului de-a curăța o suprafață de până la 35 m² (~377 ft²), apa fiind pulverizată pe suprafața prin ”b..
4.872Lei
CARACTERISTICI GENERALECurățare puternică Bucurați-vă curățării complete cu aspiratorul 10X Power-Lifting Suction * echipat cu perii din cauciuc duble cu multistraturi, care prind murdăria, resturile și părul de animale de companie, oriunde ar fi, împreuna cu peria pentru curățarea marginilor, ..
2.359Lei 3.879Lei
CARACTERISTICI GENERALECrezi că nimeni nu cunoaște casa ta atât de bine ca tine? Gândește-te din nou! Prin explorarea graduală a casei tale și crearea unui plan inteligent al încăperilor Imprint®, robotul de aspirare Roomba® i5 poate curăța camerele tale când și cum dorești. Prin intermediul actuali..
2.411Lei
CARACTERISTICI GENERALEAspiratorul-robot iRobot Roomba j7+ este un asistent inteligent preferat din noua generație, deoarece învață singur în timp ce curăță camerele. Cu ajutorul iRobot Genius 3.0, robotul recunoaște mobilierul și învață cum să se deplaseze în locuință în cel mai eficient mod. Atunc..
4.570Lei
Perie centrala compatibila cu IRobot Roomba I7, E5, E6, E7.Sistem prindere: Hexagon.Dimensiuni: 185mm x 29mm...
28Lei 35Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)