Pentru cine este aspiratorul vertical H11 Max ?

Copiii mici aduc multă bucurie, dar creează și o mizerie uluitoare. Dacă nu vreți să alergați după ei cu o cârpă și un lighean, aveți nevoie de Dreame H11 Max – aspirator manual pentru curățare umedă și uscată, cu funcția de recunoaștere automată a murdăriei. Aspiratorul este oferit împreună cu stație de încărcare și funcția de auto-curățare a periei. Doar trebuie să-i găsiți locul potrivit, aproape de o priză, și H11 Max va fi la dispoziția dvs. la orice oră din zi sau din noapte. În plus, aspiratorul este foarte silențios și delicat față de dvs. și persoanele dvs. apropiate, nu vă va tulbura liniștea somnului sau plăcerea odihnei. 

Caracteristici

Secretul performanțelor incredibile ale aspiratorului H11 Max se ascunde în cele două recipiente pentru apă, care reprezintă o parte semnificativă a carpului său. Recipientul mai mare cu capacitate de 900 ml este pentru apă curată, iar recipientul mai mic este pentru apă murdară și încape 500 ml. Nu mai puțin impresionantă este peria principală, care este moale, cu firele scurte. Este capabilă a crea 560 rotații per minut și poate face față oricăror lichide vărsate pe pardosea. Din aceste considerente, H11 Max se recomandă mai ales pentru curățarea gresiei din bucătăria, dar ar putea fi folosit oriunde în locuința dvs., inclusiv pe covoarele subțire. 
Bateria aspiratorului H11 Max este de 4000mAh și vă permite operare de 36 minute la o încărcare medie. Ați putea urmări viața bateriei și nivelul apei pe displayul LCD, situat chiar lângă mâner. De acolo ați putea programa diferite moduri de curățare – Eco, Max sau Automat. Primul este potrivit pentru curățarea zilnică, al doilea este perfect pentru murdăriile rezistente, iar la modul automat aspiratorul își reglează singur puterea de aspirare, în funcție de problemele cu care se confruntă.
În timpul curățării primiți avertizări, inclusiv vocale. După finalizarea curățării, întoarceți aspiratorul la stația de încărcare, unde prin apăsarea unui singur buton ați putea activa auto curățarea periei.