Meniul
Cosul de cumparaturi

Unihertz

DescriereJelly 2 este un telefon mini pentru un mod minimalist de viață.Jelly 2 este un smartphone mic cu dimensiuni de carte de credit, proiectat pentru a fi confortabil și ușor de purtat în timpul plimbărilor nocturne și exercițiilor fizice.Cu o singură încărcare, Jelly 2 poate rămâne activ pentru..
1.092Lei
DescriereJelly 2E are un design compact, potrivit pentru călătorii, fitness, turism etc.Telefonul Jelly 2E, cu un ecran de 3,0 inch, este la fel de mic ca o carte de credit - puteți să-l purtați chiar și în portofelul cu monede în orice moment și oriunde.Cu o baterie echipată de 2000 mAh, utilizarea..
837Lei
DescrierePrezentăm Jelly Star, un smartphone compact și elegant, cu un panou posterior transparent, iluminare dinamică LED și caracteristici îmbunătățite, reunite într-un corp de dimensiunea unei cărți de credit.Ecran de 3 inchJelly Star are un design ultracompact cu un ecran de 3 inch, exact ca dim..
1.218Lei
DESCRIEREExplorați durabilitatea imbatabilă și experiența vizuală excepțională cu Tank 2Unihertz Tank 2 este un smartphone universal și rezistent 4G cu proiector laser. Construcția sa durabilă, durata lungă a bateriei și hardware-ul solid îl fac o alegere ideală pentru persoanele care au nevoie de u..
2.234Lei
ОПИСАНИЕUnihertz Tank 3 este un smartphone rezistent, care se remarcă printr-o construcție solidă, capabilă să reziste la praf, apă și șocuri, așa cum este demonstrat de certificările sale IP68 și MIL-STD-810H. Acest smartphone extrem de rezistent, cu o greutate de 666 de grame, este proiectat pentr..
3.048Lei
UNIHERTZ TANK 3 PRO: Reinventarea Inovațiilor în Smartphone-uriÎntr-un peisaj în continuă evoluție al smartphone-urilor, inovația este crucială. UNIHERTZ TANK 3 PRO este un dispozitiv revoluționar care extinde limitele tehnologiei smartphone-urilor cu funcții impresionante și performanță incomparabi..
3.811Lei
UNIHERTZ TICKTOCK-E DUAL SIM 64GB 4GB SMARTPHONEVă prezentăm UNIHERTZ TICKTOCK-E - un smartphone revoluționar, care redefinește limitele funcționalității și versatilității. Cu gama sa impresionantă de funcții și specificații solide, TICKTOCK-E este proiectat să răspundă la diversele nevoi ale utiliz..
1.065Lei
DESCRIEREUnihertz Titan este un smartphone complet funcțional, rezistent, echipat cu o tastatură fizică. Datorită ogromului său de baterie, funcției de rezistență la apă, deblocării prin amprentă și recunoaștere facială, precum și construcției sale durabile, acest telefon este extrem de confortabil ..
1.599Lei
Descriere:Mic și ușor: Ergonomic pentru utilizarea cu o singură mânăTitan Pocket este cu 30% mai mic și mai ușor decât predecesorul său Titan. Simțiți-vă confortabil să-l țineți și să scrieți cu o singură mână.Ecran pătrat de 3,1 inciCu o rezoluție de 716 x 720 pixeli. Compatibil cu majoritatea apli..
1.524Lei
Descriere:Ecran dreptunghiular de 4,2 inciDe data aceasta, am îmbunătățit afișajul din seria Titan! Acum puteți folosi majoritatea aplicațiilor fără a fi nevoie să activați modul mini, așa cum era la modelele anterioare Titan sau Titan Pocket, datorită noului ecran dreptunghiular.Cameră îmbunătățită..
1.626Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)