Meniul
Cosul de cumparaturi

Ninja

DESCRIEREMai mult decât o friteuză: Datorită celor 4 funcții - aer prăjit, coacere, preîncălzire și uscare - puteți nu doar să pregătiți mâncăruri principale și garnituri delicioase, ci și să încălziți resturile de mâncare pentru a avea gust de proaspăt scoase din cuptor.Proiectat pentru precizie: C..
658Lei
Această grătar și afumător universal funcționează pe bază de electricitate, astfel încât este întotdeauna gata de utilizare.Grătar și BarbequeObțineți rezultatul autentic al gătitului pe un grătar tradițional - burgeri, cârnați și frigărui de haloumi, piept de vițel crocant, costițe suculente, chift..
1.724Lei
CARACTERISTICI GENERALEIdeal pentru smoothie-uri, băuturi cu gheață, milkshake-uri, mic dejun congelat și prepararea sosurilor cu ingrediente proaspete sau congelate, acest blender Ninja din următoarea generație este echipat cu un recipient Tritan de 700 ml fără conținut de BPA și lame brevetate pen..
557Lei
CARACTERISTICI PRINCIPALENinja BN750EU este un blender multifuncțional, care face pregătirea smoothie-urilor, gustărilor sănătoase, cocktailurilor cu gheață zdrobită, sorbeturilor și deserturilor, precum și a sosurilor și dip-urilor picante, extrem de ușoară. Amestecul realizat în blender poate fi t..
710Lei
DESCRIEREVă prezentăm Ninja Foodi Multicooker SmartLid 11-în-1. Acest multicooker de ultimă generație oferă modalități și mai captivante de pregătire a mâncărurilor preferate alese - inclusiv modul inovator Combi-Steam pentru rezultate suculente, rapide și crocante!Cu o capacitate de 6 litri, este i..
1.396Lei
DescriereDispozitivul multifuncțional Ninja OP300EU este un multicooker, friteuză și oală sub presiune, toate într-unul. Poate pregăti mâncăruri preferate în timp record, cu mai puțină grăsime și mai sănătoase, menținând în același timp gustul și aroma mâncărurilor, cum ar fi prăjiturile delicioase,..
1.142Lei
'CARACTERISTICI PRINCIPALEMix & Blend cu Stil Mix & Blend-er-ul de la NINJA impresionează cu un design elegant și compact, permițându-vă în același timp să pregătiți în doar câteva secunde băuturi înghețate și smooothie-uri super cremoase. Datorită tehnologiei Pulse, puteți amesteca cu ușur..
379Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)