Meniul
Cosul de cumparaturi

Dyson

Aspiratorul DYSON VACUUM CLEANER V8 este o alegere perfectă pentru curățarea eficientă și convenabilă a casei tale. Cu o tehnologie avansată de aspirare și un design ergonomic, acest aspirator reprezintă un partener de încredere în menținerea curățeniei în locuința ta.Caracteristici principale:Perfo..
2.282Lei
Dyson V15 Detect Absolute este cel mai puternic, inteligent și fără fir aspirator de la Dyson.Cu tehnologia laser pentru detectarea prafului, senzorul piezoelectric pentru măsurarea particulelor de praf și motorul puternic Dyson Hyperdymium, acest aspirator vă va asigura o curățenie impecabilă în ca..
3.907Lei
Dyson V15s Detect Submarine reprezintă ultima tehnologie Dyson pentru aspiratoarele verticale fără fir, iar acum vă permite să spălați podelele!Capătul de curățare cu role umede îndepărtează eficient și rapid lichidele vărsate, resturile și petele dure de pe podea, folosind doar apă curată.NOUL SIST..
5.075Lei
DESCRIEREAspiratorul Dyson V8 Motorhead este un dispozitiv de curățare fără sac, echipat cu o perie de podea pentru curățare eficientă.Alimentat de o baterie de 21,6 V, Dyson V8 Motorhead susține până la 6 baterii pentru o durată extinsă de funcționare.Aspiratorul are un timp de încărcare de 5 ore ș..
2.409Lei
DESCRIEREUscătorul de păr Dyson - Supersonic HD07 este conceput pentru uscarea rapidă fără exces de căldură, având grijă de păr și scalp.Dispune de cinci atașamente pentru a vă stiliza părul așa cum doriți.Spre deosebire de alte uscătoare, Dyson Supersonic măsoară temperatura aerului peste 40 de ori..
2.282Lei
DESCRIEREProiectat pentru diferite tipuri de păr. Motor digital puternic. Conceput pentru uscare rapidă.Micul și puternicul motor digital V9 de la Dyson este în medie de 6 ori mai rapid decât alte motoare de uscătoare.În combinație cu tehnologia Air Multiplier™, acesta produce un jet de aer controla..
2.232Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)