Meniul
Cosul de cumparaturi

Tineco

Tineco Carpet Cleaner - Mașină Inteligentă de Curățare a CovoarelorSpecificatii Tehnice:Putere: 1300 WPutere de Curățare: 130 WTensiune de Alimentare: 220 VNivel de Zgomot: 84 dBCapacitate: 2 litriFuncționalități:Ecran ElectronicIndicator LuminosWi-FiPanou de Control pe MânerRecunoaștere VocalăTip d..
2.799Lei
Tineco Floor One S3 Extreme este un aspirator fără fir pentru curățarea umedă și uscată, care schimbă modul în care curățăm podelele dure. Cu tehnologia sa avansată de senzori iLoop Smart, o durată de viață extinsă a bateriei, un sistem de curățare automată și funcții inteligente, este o mașină pute..
2.284Lei
Mai inteligent este mai ușorTehnologia iLoop Smart Sensor detectează murdărie umedă și uscată, resturi și alte impurități. Puterea de aspirare, viteza rolei și fluxul de apă se ajustează automat. Nu mai este necesară comutarea setărilor pentru reglarea puterii de curățare.Rezervoare mai mari, curăța..
2.544Lei
Cel mai rapid mod de curățare a podelelor dure.Tineco S5 Extreme - Mașina Smart 3 în 1 pentru spălat podele curăță, aspiră și se curăță simultan pentru o curățare profundă a podelelor dure.Curăță mai inteligentTehnologia iLoop Smart Sensor detectează automat murdăria, astfel încât aspirarea, viteza ..
2.417Lei
Floor One S7 Premium redefinește conceptul de curățenie. Cu un echilibru perfect între curățare profundă și utilizare fără probleme, vă permite să vă bucurați de procesul de curățare.Cu o durată de funcționare între 28-40 minute și un timp de încărcare de 4-5 ore, oferă suficientă autonomie pentru n..
4.224Lei
Tineco PURE ONE S11 Tango este o aspirator cu acumulator de ultima generație care ridică curățarea la un nivel cu totul nou. Cu tehnologia sa inteligentă, motoarele digitale puternice, autonomie extinsă și filtrare avansată, acesta este o mașină puternică, creată pentru a oferi o curățare completă ș..
2.283Lei
Pure One S12 Tango este rezultatul unui design inovator și a ingineriei de înaltă calitate. Acest aspirator puternic, silențios și multifuncțional va aduce nivelul dvs. de curățare la un cu totul alt nivel.Putere de aspirare auto-reglabilă cu senzor inteligent de praf iLoop.Datorită tehnologiei revo..
2.697Lei
Tineco Toasty One - Toasterul dumneavoastră perfect:Perfecțiunea în prăjirea pâinii este acum realitate - algoritmul nostru patentat de prăjire IntelliHeat ajustează cu finețe procesul de prăjire, detectând starea pâinii, reglând automat eficiența termică și prăjind-o până la nuanța aleasă de dumnea..
1.726Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)