Meniul
Cosul de cumparaturi

OFERELE DE NOIEMBRIE

DescripțieHobot 268 este un robot de curățat ferestre de formă pătrată. Un motor de aspirație puternic asigură o aderență fermă chiar și pe suprafețe de sticlă rugoasă, sticlă mozaicată sau pereți cu gresie. Datorită tehnologiei AI, robotul detectează întreaga suprafață a ferestrei și calculează mod..
1.299Lei 1.737Lei
DescripțieNoul Hobot 298 este robotul perfect pentru curățarea ferestrelor de sticlă cu sau fără ramă. Este primul din categoria sa dotat cu un sistem de pulverizare cu ultrasunete. Prin intermediul unui rezervor de apă încorporat lateral, acest robot de curățare a ferestrelor pulverizează apă sau u..
1.709Lei 2.225Lei
 Spray dublu cu ultrasunete Duzele de pulverizare cu ultrasunete pulverizează apa cu o dimensiune de 15 μm pentru a oferi rezultate de curățare de neegalat fără a lăsa pete de apă.  Aspirare puternică și putere variabilă Puterea superioară de aspirație poziționează HOBOT fer..
1.999Lei 2.299Lei
DESCRIEREVestitul brand a îmbunătățit semnificativ funcțiile noului Hobot 198. Puterea crescută a motorului asigură o calitate și o viteză excelente de curățare. Acum puteți controla cu ușurință robotul nu numai cu telecomanda, ci și printr-o aplicație de pe smartphone. Designul elegant și ..
999Lei 1.539Lei
DESCRIEREHOBOT 368 este un robot de curățat geamuri elegant și inovator care curăță rapid și precis diferite tipuri de suprafețe de sticlă cu două cârpe speciale din microfibră în poziții verticale și orizontale. Prin sistemul său Single-side, îl puteți utiliza pe diferite grosimi de geamuri ș..
1.399Lei 1.499Lei
DESCRIERENoul Hobot 188 este asistentul perfect pentru fiecare gospodină care dorește să curețe geamurile, gresia de baie, oglinzile și alte suprafețe netede. Mișcarea sa rotativă combinată cu o aspirație puternică prin tampoanele din microfibră curăță eficient suprafața de sticlă. Două roți de cură..
1.249Lei 1.739Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)