Meniul
Cosul de cumparaturi

Dreptul GDPR la cererea de a fi uitat

Pentru a vă șterge contul de pe site-ul nostru, va trebui să urmați pașii de mai jos

  • 1. Trimite email-ul tau in formularul de mai jos.
  • 2. Vă va fi trimis un e-mail de confirmare, trebuie să faceți clic pe butonul/linkul de confirmare din e-mail.
  • 3. Contul și datele dvs. personale vor fi șterse/anonimizate.
  • 4. Veți primi e-mail despre contul șters/anonimizat.